Hvad er forskellen mellem en sekskantbolt og en unbrakonbolt?

2024-05-16

A sekskantboltog en unbrakonbolt ligner hinanden i funktion, men adskiller sig i deres design og de værktøjer, der bruges til at stramme eller løsne dem.


Sekskantbolt: En sekskantbolt, også kendt som en sekskantskrue, har et hoved med seks flade sider og spændes eller løsnes typisk ved hjælp af en skruenøgle eller en fatning. Hovedet af ensekskantbolter normalt større og kan stikke ud fra overfladen, den er fastgjort til.


Unbrakonbolt: En unbrakonbolt, også kendt som en socket hovedskrue, har et cylindrisk hoved med en sekskantet fatning (recess) i midten. Det kræver en unbrakonøgle (også kendt som en unbrakonøgle) for at stramme eller løsne den. Hovedet på en unbrakonbolt er typisk mindre og flugter med overfladen, den er fastgjort til, hvilket kan være fordelagtigt i visse applikationer, hvor pladsen er begrænset.


Så mens begge bolte har en sekskantet form, ligger hovedforskellen i metoden til at stramme eller løsne dem og deres respektive hoveddesign.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy