Hvad bruges et kileanker til?

2024-06-06

A kileankerbruges til fastgørelse af genstande til beton. Det er en type ekspansionsanker, der er designet til at give et sikkert hold i fast beton ved at udvide sig mod siderne af det hul, hvori det er installeret.


Konstruktion og industrielle applikationer: Kileankre bruges i vid udstrækning i bygge- og industriprojekter til forankring af tungt maskineri, strukturelle bjælker og anden kritisk infrastruktur til betonfundamenter.


Seismisk eftermontering: De bruges til seismisk eftermontering for at forstærke bygninger og strukturer til at modstå jordskælv. Deres stærke hold er afgørende for at bevare strukturens integritet under seismisk aktivitet.


Tungt udstyr og reoler: I varehuse og industrielle omgivelser,kileankrebruges til at fastgøre tungt udstyr, reoler og opbevaringsreoler til betongulvet, hvilket sikrer stabilitet og sikkerhed.


Udendørs installationer: Disse ankre er velegnede til udendørs installationer såsom sikring af hegn, porte og lyspæle til betonbaser, hvilket giver langtidsholdbarhed og modstandsdygtighed over for miljøfaktorer.


Broer og infrastruktur:Kileankrebruges også til konstruktion og vedligeholdelse af broer og andre infrastrukturprojekter, hvor sikker og pålidelig forankring til beton er afgørende.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy